Διανομή πετρελαίου θέρμανσης ΕΚΟ, σε όλη την Αττική
211 4106988, 210 4322528, 6983939698

ΤΡΕΧΟΥΣΑ ΤΙΜΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΕΚΟ *Τιμή για παραγγελίες 500λίτρων και πάνω

  • 0,915 €

Απολύμανση & Μυοκτονίες

Απολύμανση & Μυοκτονίες

Η μυοκτονία είναι η διαδικασία κατά την οποία, με νομικές και επιστημονικές προδιαγραφές, "καθαρίζουμε" το σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο από κάθε είδους τρωκτικά. Κατά την μυοκτονία γίνονται συγκεκριμένες ενέργειες, με σκοπό να καταπολεμήσουμε συγκεκριμένα είδη τρωκτικών, καθώς και να προσπαθήσουμε να αποφευχθεί η επαναμόλυνση του χώρου σας.

Η εταιρεία μας χρησιμοποιεί έμπειρα συνεργεία, τα οποία καθαρίζουν τους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, χρησιμοποιώντας μεθόδους και σκευάσματα που είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Στην αρχή επιθεωρούμε τους χώρους με σκοπό να εντοπίσουμε τις εστίες διαμονής τους, καθώς και τα σημεία από τα οποία περνούν όταν αναζητούν τροφή και νερό.
Στη συνέχεια, ανάλογα με το είδος των τρωκτικών, δολωματίζουμε το χώρο με τρωκτικοκτόνα δολώματα σε δολωματικούς σταθμούς, επιλέγοντας συγκεκριμένα σημεία τοποθέτησής τους. Στους δολωματικούς σταθμούς είναι αδύνατη η πρόσβαση στην τοξική ουσία που περιέχουν, από ανθρώπους και κατοικίδια.

Τελειώνοντας, απαραίτητη ενέργεια είναι ο καθαρισμός του χώρου από τα περιττώματα και τα ούρα των τρωκτικών, καθώς και η απολύμανση του χώρου.

Γιατί να κάνουμε μυοκτονία

Τα κάθε είδους τρωκτικά αποτελούν μεγάλο κίνδυνο για τους ανθρώπους και τα παιδιά, καθώς μολύνουν τα τρόφιμα, το περιβάλλον και μεταδίδουν στον άνθρωπο πολλές ασθένειες, όπως λεπτοσπείρωση, σαλμονέλες και τύφο μέσω των κοπράνων και των ούρων τους.

Επίσης τα τρωκτικά δημιουργούν πολλές φορές βλάβες στα ηλεκτρικά καλώδια, στην αποχέτευση και στα υδραυλικά, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται καταστροφές, κίνδυνοι βραχυκυλωμάτων και άρα πυρκαγιών.

KAPSIS HOME SERVICES

Ειδικές προσφορές ... και άλλα

Προσφορά

Μπορείτε να κλείσετε ραντεβού για τον καθαρισμό της δεξαμενής σας ΜΟΝΟ με 50 ευρώ

Προσφορά

Μπορείτε να κλείσετε ραντεβού για απεντόμωση του επαγγελματικού χώρου ή της κατοικίας σας ΜΟΝΟ με 45 ευρώ

Προσφορά

Μπορείτε να κλείσετε ραντεβού για μικροβιοκτονία του επαγγελματικού χώρου ή της κατοικίας σας ΜΟΝΟ με 45 ευρώ

Γίνε πελάτης μας και κέρδισε

Με αγορά οποιασδήποτε ποσότητας πετρελαίου σας κάνουμε ΔΩΡΕΑΝ αίτηση για το επίδομα θέρμανσης