Διανομή πετρελαίου θέρμανσης ΕΚΟ, σε όλη την Αττική
211 4106988, 210 4322528, 6983939698

ΤΡΕΧΟΥΣΑ ΤΙΜΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΕΚΟ *Τιμή για παραγγελίες 500λίτρων και πάνω

  • 0,915 €

Απολύμανση & Απεντομώσεις

Απολύμανση & Απεντομώσεις

Απολυμαίνουμε το ιογενές και βακτηριακό παθογόνο φορτίο και ταυτόχρονα καταπολεμούμε τα έντομα και τα παράσιτα, βρίσκοντας τις εστίες τους στο χώρο σας, με μεθόδους και σκευάσματα που είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Πως γίνεται η απεντόμωση, πόσες φορές το χρόνο και ποια
είναι η κατάλληλη χρονική περίοδος;

Ο πιο συνηθισμένος και αποτελεσματικός τρόπος για να καταπολεμήσουμε τα έντομα είναι να ψεκάσουμε τα σημεία στα οποία βρίσκονται και αναπαράγονται, καθώς επίσης και τα σημεία από τα οποία μπορούν να περάσουν. Η πιο κατάλληλη χρονική περίοδος για να γίνει η απεντόμωση είναι να ψεκάσουμε από την άνοιξη μέχρι το φθινόπωρο, μία ή δύο φορές. Σε εξοχικές περιοχές ή σε μεγάλες επιχειρήσεις η απεντόμωση χρειάζεται να γίνεται κάθε τρίμηνο.

Τα σκευάσματα είναι επικίνδυνα για τον άνθρωπο και τα κατοικίδια;

Τα σκευάσματα ή ο ψεκασμός που είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, δεν είναι επικίνδυνα για τον άνθρωπο και γενικότερα για τα κατοικίδια. Οι ψεκασμένες επιφάνειες πρέπει να μην πλυθούν τουλάχιστον για τρεις ημέρες και ακόμη, αν είναι δυνατόν, για μία εβδομάδα.

Γιατί να κάνουμε απολύμανση & απεντομώσεις

Η απολύμανση και η καταπολέμηση των εντόμων και των παρασίτων είναι απαραίτητη να γίνεται στα σπίτια και στους χώρους εργασίας, για την προστασία της υγείας μας και της υγείας των παιδιών μας, αφού τα έντομα και τα παράσιτα, εκτός από ενοχλητικά είναι και αρκετά επιβλαβή για την υγεία μας.

Η "Kapsis Home Services" έχει σαν στόχο να μειώσει τον πληθυσμό των εντόμων και των παρασίτων και άρα το παθογόνο φορτίο που αυτά μας μεταφέρουν, με τέτοιο τρόπο, ώστε να προστατεύουμε το οικοσύστημα στο οποίο ζούμε.

KAPSIS HOME SERVICES

Ειδικές προσφορές ... και άλλα

Προσφορά

Μπορείτε να κλείσετε ραντεβού για τον καθαρισμό της δεξαμενής σας ΜΟΝΟ με 50 ευρώ

Προσφορά

Μπορείτε να κλείσετε ραντεβού για απεντόμωση του επαγγελματικού χώρου ή της κατοικίας σας ΜΟΝΟ με 45 ευρώ

Προσφορά

Μπορείτε να κλείσετε ραντεβού για μικροβιοκτονία του επαγγελματικού χώρου ή της κατοικίας σας ΜΟΝΟ με 45 ευρώ

Γίνε πελάτης μας και κέρδισε

Με αγορά οποιασδήποτε ποσότητας πετρελαίου σας κάνουμε ΔΩΡΕΑΝ αίτηση για το επίδομα θέρμανσης